K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Lærlingetur til Automatikmesseoktober 9, 2024

Turen gik til Automatikmesse for vores lærlinge, der både fik ny viden med sig hjem – og hyggede sig på tværs af afdelingerne

 

Hos Kjærgaard har vi mange lærlinge på tværs af vores afdelinger. De mange forskellige opgaver, de er på – og deres skoleophold, der ligger forskudt af hinanden er medvirkende til at de har svært ved at samles alle sammen. Derfor har vi hos Kjærgaard valgt at arrangere lærlingeture, hvor sammenværd og fællesskab er nøgleordene.

Før messen stod på den fælles morgenmad i vores Odense-afdeling

Vores lærlinge har netop været afsted på Automatikmesse, der blev afholdt i Brøndby. Med bus kørte de afsted fra vores domicil i Løsning fra morgenstunden med kurs mod vores Odense-afdeling. Her var der gjort klar til fælles morgenmad, og de sidste lærlinge blev samlet op til den videre tur til messen i Brøndby.

På messen blev de opdateret på de nyeste teknologier og løsninger og fik mulighed for at netværke og møde en masse leverandører og samarbejdspartnere, da et stærkt felt af udstillere, inden for områder som bl.a. industriel automation, motion & drives, robotteknologi og industriel IT, stod klar til dialog og sparring.

Efter et spændende besøg på messen gik turen tilbage mod Fyn, hvor der blev bowlet og spist inden der blev takket af for en hyggelig og lærerig dag.

Vores mange lærlinge foran Automatikmessen i Brøndby

    Top